Uw gezondheid is onze passie

VISIE

Een huisarts behandelt patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere. Een huisarts is als het ware een echte ‘familie-arts’. Hierdoor kan de huisarts zijn patiënten op een brede manier bekijken: zowel medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving). Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden.

Samen met andere gezondheidswerkers (verpleging, kinesisten, diëtisten, specialisten,…) wordt er getracht door via een nauwe samenwerking tot de best mogelijke zorg te komen. Als huisartsen hebben we hierin een coördinerende rol.

Ook in een groepspraktijk kies je voor een vaste huisarts. De andere artsen hebben toegang tot uw dossier, zodat u altijd geholpen kan worden ook bij afwezigheid van uw arts.

Het Gloriant Team

Wij staan voor u klaar.

Voor uw mentale gezondheid

Psychologe

In onze praktijk is een psychologe werkzaam, Nora Vaes. Raadpleging kan alleen na afspraak. Bij aankomst neemt u plaats in de wachtzaal. U hoeft u niet speciaal aan te melden.

Een afspraak met de psychologe kan u maken via de secretaresse, op het nummer van de praktijk.

Als u – door onvoorziene omstandigheden – de afspraak niet kan nakomen, vragen wij u de praktijk hiervan tenminste één dag op voorhand op de hoogte te brengen. Bij niet tijdig verwittigen kan een vergoeding aangerekend worden bij het volgende bezoek.

De psychologe respecteert de richttarieven van de beroepsvereniging voor psychologen. De secretaresse kan u hier meer informatie over geven.

Breng cash mee; de psychologe heeft geen toegang tot de betaalautomaten van de praktijk.

De beste zorg in de praktijk

Huisbezoeken

Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor u het meeste voordeel.

Het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand. Wij kunnen tijdens een huisbezoek niet dezelfde kwaliteit leveren als tijdens een consultatie.

Een huisbezoek kan nooit gegarandeerd worden, en wordt enkel toegestaan zo de drukte in de praktijk dit toelaat.  Een huisbezoek moet u aanvragen voor 10h ’s ochtends.

Tarief huisbezoek: 45 euro

Digitaal helemaal mee

Wist u dat

U kan ook de super handige app van digitale wachtkamer downloaden, zowel voor Apple als Android beschikbaar.

Esther Van Leeuwen

Esther Van Leeuwen

Arts
Thomas Himschoot

Thomas Himschoot

Arts
Vicky Van Mechelen

Vicky Van Mechelen

Arts
Stijn Piessens

Stijn Piessens

Arts
Tom Hoerée

Tom Hoerée

Arts
Ali Al-Ani

Ali Al-Ani

Arts
Catho Verbiest

Catho Verbiest

Arts
Astrid De Lamper

Astrid De Lamper

Huisarts in opleiding
Sofie Laenen

Sofie Laenen

VIPH
Nora Vaes

Nora Vaes

Psychologe
Naomi Voets

Naomi Voets

Diëtiste - Diabetes educator
Ann

Ann

Secretaresse
Christel

Christel

Secretaresse

Digitaal of telefonisch

Afspraak maken

Afspraken kan u telefonisch maken via 03/219.00.08 of online via de digitale wachtkamer.

Indien u extra tijd nodig hebt, voor een uitgebreider onderzoek, of voor een gesprek, maak dan 2 aansluitende afspraken.

Remgeld afspraak : maximaal 1,5 tot 6 euro (indien tussenkomst mutualiteit)

Vermeld bij het maken van uw afspraak de reden van contact. Als de secretaresse hiernaar vraagt, dan gebeurt dit in naam van de artsen om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten.

De secretaresse is eveneens gebonden aan het gedeelde beroepsgeheim en verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.